Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laurean ja HAMKin kevään toinen yhteishaku alkaa – hakuaika 30.3. asti

Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku käynnistyy ensi keskiviikkona ja päättyy 30.3. kello 15. Yhteishaussa on paikkoja tarjolla niin Laurea-ammattikorkeakoulussa kuin Hämeen ammattikorkeakoulu HAMKissa.

Laurean Hyvinkään kampukselle voi hakea neljään AMK-tutkintoon johtavaan koulutukseen: sairaanhoitajakoulutukseen, sosionomikoulutukseen sekä liiketalouden ja oikeudellisen osaamisen koulutuksiin. Aloituspaikkoja on näissä 145. Koulutukset toteutetaan monimuoto-opintoina.

Jo työelämäkokemusta hankkineilla on mahdollisuus syventää osaamista Laureassa useissa ylempään ammattikorkeakoulututkintoon (YAMK) johtavissa koulutuksissa Leppävaaran ja Tikkurilan kampuksilla sekä verkko-opintoina.

Laurea tarjoaa yhteensä 1 170 opiskelupaikkaa kuudella kampuksella Uudellamaalla sekä verkko-opetuksena. AMK-koulutuksissa haettavana on 890 aloituspaikkaa ja YAMK-koulutuksissa 280.

Oikeudellisen osaamisen tradenomikoulutusta saa Laureassa vain Hyvinkään kampuksella. Aloituspaikkoja on 35. Syksyn yhteishaussa oikeudellisen osaamisen koulutus oli Hyvinkäällä ylivoimaisesti suosituin hakukohde 221 ensisijaisella hakijallaan.

Hämeen ammattikorkeakoulussa on nyt haettavana suomenkielisiä koulutuksia: 21 AMK-koulutusta ja kahdeksan YAMK-koulutusta. Yhteensä aloituspaikkoja on 1 650.

Koulutuksia tarjotaan biotalousosaamisen, yrittäjyys-, liiketoiminta- ja teknologiaosaamisen sekä hyvinvointiosaamisen yksiköissä sekä päivä- että monimuoto-opintoina.

Kevään ensimmäisessä yhteishaussa tammikuussa olivat haettavana vieraskieliset koulutukset.

Kaikkiin koulutuksiin voi hakea hakulomakkeella, joka löytyy Opintopolku.fi -palvelusta.

Lisätietoa todistusvalinnoista ja AMK-valintakokeesta löytyy osoitteesta www.ammattikorkeakouluun.fi.