Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Bahamalaiselta suursatamalta nosturitilaus hyvinkääläiselle Konecranesille – "edistää asiakkaan ekotehokkuutta"

Nassaun konttisatama NCP on tilannut Bahamalla sijaitsevaan terminaaliinsa Konecranesilta ekotehokkaan ja siirrettävän satamanosturin konttien käsittelyä varten.

NCP on Nassaun suurin kontinkäsittelysatama.

– Konecranes pystyi tarjoamaan helposti mukautettavan hybridiratkaisun. Sen avulla voimme lisätä kapasiteettiamme entisestään, kun valmistelemme satamaamme sähköverkon käyttämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen, kertoo APD:n toimitus- ja talousjohtaja Dion Bethel Konecranesin tiedotteessa.

Nosturi lähettää tietojaan suojatun mobiiliyhteyden kautta Konecranesin pilvipalveluun, jolloin asiakkaat saavat kattavan kuvan nosturin toiminnasta. He voivat tarkastella esimerkiksi nosturin tarkkaa sijaintia satamalaiturilla, sen polttoaineenkulutusta ja käsittelytehokkuutta silloinkin, kun se on offline-tilassa.

– Siirrettävät Konecranesin satamanosturit niittävät mainetta ympäri maailmaa, sillä ne hyödyttävät satamia monin eri tavoin. Tilaus kertoo, että NCP luottaa nosturien teknologiaan ja ekotehokkuuteen, kertoo Konecranesin satamaratkaisujen myyntipäällikkö Alan Garcia tiedotteessa.

Tilaus on suunniteltu pienentämään asiakkaiden hiilijalanjälkeä. Konecranes aikoo tehostaa resurssien käyttöä muun muassa optimoimalla dieselkäyttölaitteiden ympäristötehokkuutta sekä edistämällä hybridisaatiota ja täysin sähköisen kaluston käyttöä.

Tilaus kirjattiin vuoden 2022 marraskuussa, ja nosturi toimitetaan vuoden 2023 heinäkuussa, Konecranesin tiedotteessa kerrotaan.