Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkään Kotipizzan yrittäjäkaksikolle ketjun Vuoden yrittäjä -palkinto

Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjäkaksikko Pasi Rajalan ja Kati Rusasen Vuoden yrittäjä 2022 -palkinnolla. He luotsaavat useita Kotipizza-ravintoloita. Paikkakunnat ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava ja Lohja.

Palkitseminen julkistettiin ketjun syysseminaarissa.

Perusteluissa sanotaan, että kaksikko Rusanen ja Rajala ovat Kotipizza-ketjun suunnannäyttäjiä, joiden toiminnasta jokainen Kotipizza-yrittäjä voi ottaa oppia. He johtavat yritystään ammattimaisesti ja seuraavat organisaationsa toimintaa sekä toimivuutta suunnitelmallisesti. Jatkuva ravintoloiden ja yrityksen kehittäminen näkyy kaikessa tekemisessä.

Syysseminaarissa palkittiin Kotipizza-yrittäjiä myös muun muassa vuoden paikallisena vaikuttajana, vuoden kuljettavana ravintolana ja vuoden tulokkaana. Lisäksi seminaarissa palkittiin yrittäjiä myynnin kasvun perusteella.

Kotipizzan vuosittainen syysseminaari järjestettiin Helsingissä viime viikolla. Tapahtumassa oli paikalla lähes 200 kotipizzalaista. Päivä huipentui yrittäjien palkitsemiseen.

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla on lähes 300 ravintolaa. Kaikki Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita.