Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Lue lisää näköislehdestä: Niko Jylhänkangas, 23, ei häpeile kaksisuuntaista mielialahäiriötään – "Valoa löytyy aina tunnelin päästä, kunhan jaksaa uskoa"

Näköislehdessä tänään 14 sivua lisää luettavaa tilaajille. Tässä poimintoja:

Henkilö: Rap-artisti Niko Jylhänkankaan, 23, elämässä on tapahtunut kaksi isoa käännettä hiljattain. Hän sai diagnoosin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kaksi vuotta sitten ja levytyssopimuksen viime kesänä.

– Valoa löytyy aina tunnelin päästä, kunhan jaksaa uskoa. Ja ilman sitä kaksisuuntaista ei varmasti olisi miun musiikkia. Silloinkin kun on ollut kaikkein vaikeimmat jaksot elämässä, musiikki on pitänyt miut tiellä ja kartalla.

Näyttämisen halu on vuosien saatossa vaihtunut kiitollisuuteen pienistä asioista.

Uutiset: Talouden iso kuva on veitsenterällä, ja viestit maailmalta ovat synkempiä kuin aikoihin, varoittaa LähiTapiola-ryhmän pääjohtaja Juha Koponen. On viimeinen hetki varautua pahimpaan.

Uutiset: Rajavartioston partiot tuovat turvallisuutta ja viranomaisten läsnäoloa rajan läheisyyteen. Kävimme partion mukana keikalla.

Luonto: Metsäneläinten ongelmanratkaisukyky ja oppimistaito kiehtovat tutkijoita. Miten älykkäitä luonnoneläimet oikeastaan ovat? Asiantuntijat kertovat havaintonsa hirvestä, karhusta, metsäjäniksestä ja tiaisista.

Matka: Ruokamatkailussa kohteeseen tutustutaan ruoan ja juoman kautta. Suomessa luonto on tärkeässä roolissa mutta ruokamatkailu kaipaa lisää yhteistyötä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Aamupostinn verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!