Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Työkaveri ilmoitti Pasi Heikkilän salaa Maajussille morsian -ohjelmaan – se toi elämään Jenna Typön

Henkilö: Maajussille morsian -ohjelma koitui Pasi Heikkilän onneksi, vaikka työkaveri hänet sinne salaa ilmoittikin. Jenna Typpö kiinnostui heti rennon oloisesta maansiirtoyrittäjästä, ja nyt he asuvat onnellisesti yhdessä maalaismaisemissa.

– Pasi ei ole vain miesystävä, vaan ystävä, jonka kanssa voi jutella kaikesta ja jakaa asiat, Typpö sanoo hymyillen.

– Tärkeää on myös se, että kumpikin voi olla oma itsensä, Heikkilä lisää.

Ulkomaat: Yalen kauppakorkeakoulun suosituinta kurssia vetävän Zoe Chancen mukaan ihmisten tulisi kysyä useammin, muotoilla kysymykset suoremmin ja pyytää enemmän. Näin tekevät saavat parempia arvosanoja, suurempia palkankorotuksia ja enemmän ylennyksiä.

Lue Frankfurter Allgemeine Zeitungin juttu.

Ruoka: Erilaisia kurpitsoja on tähän aikaan vuodesta runsaasti kaupoissa. Kotona kurpitsasta voi tehdä esimerkiksi kahviloiden syyshitin kurpitsalaten.

Ajassa: Tähtitieteellisen yhdistyksen Ursan Taivaanvahti-palveluun raportoidut erikoiset revontulet ovat johtaneet uuden revontuli-ilmiön löytymiseen.

Hyvinvointi: D-vitamiinin rooli immuunipuolustuksen osana ja terveyden tukena on puhuttanut vuosikymmenten ajan. Viitteitä sen hyödyistä on jo saatu.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Aamupostin verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!