Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Lue lisää näköislehdestä: "Harva kissa on tehty pelkästään sisäkissaksi", sanoo ulkoilusta nauttivan Eskon omistaja – kouluttajan vinkeillä totutat aremmankin sisäkissan valjaisiin ja hihnaan

Lemmikit: Maatiaiskissa Esko odottaa joka päivä innolla, että Reetta Kuittinen, 28, vie sen ulkoilemaan.

– Kissan luonto on sellainen, että harva kissa on tehty pelkästään sisäkissaksi. Esko ainakin selvästi kaipaa ulkoilua virikkeeksi ja liikunnaksi, Kuittinen sanoo.

Kouluttajan vinkeillä totutat aremmankin sisäkissan valjaisiin ja hihnaan.

Uutiset: Valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk.) asetti selvityshenkilöt tutkimaan alueellisten verohuojennusten mahdollisuuksia liittyen keskustapuolueen ylläpitämään pyrkimykseen erityistalousalueista.

Valtio ei voi eriyttää verotuksen keskeisiä perusteita alueellisesti, huomauttaa Veronmaksajain Keskusliiton toimitusjohtaja Teemu Lehtinen.

Matka: Vastaanottojonojen välttäminen sekä digitaaliset ja räätälöidyt palvelut kiinnostavat hotelliasiakkaita.

Työelämä: Äiti Johanna Tuura, tytär Nenna Tuura ja mummo Marketta Romppanen työskentelevät samassa palvelutalossa.

Kulttuuri: Ulla-Lena Lundbergin Liekinkantajat osoittaa, miten oivallisesti historiallisen romaanin kärki voi osua nykypäivään. Kolmen sukupolven romaanissa on tiivistetysti kysymys siitä, miten tärkeää oppiminen ja sivistys ovat vaikeiden aikojen keskellä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Aamupostin verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!