Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Kuolinpesän tyhjentäminen voi viedä vuosia – "Tässä peratessa olen miettinyt, että mihin kukaan tarvitsee 15:tä kattilaa"

Oma raha: Lapsuudenkodin vanhat tavarat nostavat tunteet pintaan. Riitta Koponen on vanhempiensa tavaroita läpikäydessään huomannut, että sodan kokenut sukupolvi ei heittänyt mitään pois.

Koponen kertoo, että aiemmin hänkin säästi enemmän tavaraa.

– Tässä peratessa olen miettinyt, että mihin kukaan tarvitsee 15:tä kattilaa. Jos taas on jokin vaate, jota ei ole käyttänyt 20 vuoteen, ei sitäkään todennäköisesti tarvitse, hän sanoo viidettä vuotta jatkuvan tyhjennysurakan keskeltä.

Uutiset: Apteekkiala pelkää, että hallituksen ensi vuodelle kaavailemat lääkesäästöt heikentävät lähiapteekkipalveluja ja johtavat irtisanomisiin.

Henkilö: Eläinlääkäri Hanna Tenhu on kissojen ja koirien lisäksi hoitanut niin kirahveja, sarvikuonoja kuin leijoniakin. Kesäkuun alussa Artemis Remedium -eläinpraktiikan avannut Tenhu on toiminut aiemmin muun muassa eläintarha- ja villieläinlääkärinä Saksassa ja Sveitsissä. Hän on myös ollut Afrikan savanneilla suojelemassa äärimmäisen uhanalaisia sarvikuonoja.

Ajassa: Ensimmäiset merkit vaarasta, että nuori ajautuu rikosten pariin näkyvät jo koulun pihalla. Silloin on hyvä hetki lähteä muuttamaan suuntaa.

Työelämä: Moni opettaja uupuu ja vaihtaa alaa. Työstä etääntyminen on keskeisin syy alanvaihdon pohdinnan taustalla.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Aamupostin verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!