Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Yleensä syyllinen lemmikin ylipainoon on kaksijalkainen – yltäkylläinen herkkujen tarjoilu lihottaa koiria

Hyvinvointi: Koirien ylipaino yleistyy rodusta riippumatta. Labradorinnoutajilla on jo geeneissä taipumusta lihomiseen. Hanna Houtsosen ja Jussi Juvosen (kuvassa) labbikset Hilma ja Mimmi ovat solakassa kunnossa.

– Meille on tärkeintä, että koirat ovat hyväkuntoisia ja vaivatta liikkuvia, jotta ne voisivat elää terveinä mahdollisimman pitkään, omistajat kertovat.

Uutiset: Tiedusteluviranomaisten toiminnasta tehtiin syyskuun loppuun mennessä neljä tutkimispyyntöä tiedusteluvalvontavaltuutetulle. Tiedusteluvalvontavaltuutettu Kimmo Hakonen pitää määrää vähäisenä. Tyypillisesti pyynnön tehneet ovat esimerkiksi epäilleet tiedusteluviranomaisen kuunnelleen heidän puheluitaan.

Matka: Cornwallissa turisteja odottaa muun muassa maailman suurin kasvihuone. Cornwallin herttuan arvonimi on nykyisin prinssi Williamilla.

Seutu tarjoaa jylhiä maisemia ja valtavasti historiaa.

Asuminen: Kun avaa Riikka Luukkosen kodin oven ja astuu sisään, siirtyy suoraan aikakapseliin. Koti huokuu lämpimiä punaisen, oranssin ja ruskean sävyjä, kalusteet ja koriste-esineet ovat suoraan 1970-luvulta.

Ajassa: Klapien kysyntä yllätti yrittäjäveljekset. Kaavin klapeille on riittänyt kysyntää Helsingistä Lappiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Aamupostin verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!