Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Jenny, 40, tietää, miten hankalaksi luottohäiriö tekee elämän

Kotimaa: Ministereiden virkalentoihin Ilmavoimien koneilla on kulunut rahaa tällä hallituskaudella 53 prosenttia enemmän kuin edelliskaudella.

Kotimaa: Lapsi ei aina tarvitse omaa huonetta, vaan jaetusta huoneesta on asiantuntijan mukaan myös etua. Pääkaupunkiseudulla perheet ostavat yhä enemmän varsin pieniä asuntoja.

Hyvinvointi: Katja Kärkkäisen, 47, elämä muuttui, kun hän liukastui työpaikan pihalla. Aivovamma on pakottanut luopumaan monesta, myös rakkaista liikuntalajeista. Tasapaino-ongelmista kärsivä Kärkkäinen löysi kuitenkin uuden lajin: juoksun juoksumatolla.

– Jos innostun juoksemaan liian pitkään omaan kuntooni nähden, pääsen aina turvallisesti ja nopeasti kotiin enkä voi eksyä.

Hyvinvointi: Toisen ihmisen elämä voi olla joskus käsissäsi. Osaatko silloin toimia? SPR Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK Sari Reinikainen kertoo, miten pitää toimia vaikkapa onnettomuuspaikalla. Hänen mukaansa ihmiset pelkäävät turhaan esimerkiksi loukkaantuneen ihmisen niskan liikuttamista.

Asuminen: Maarika Mauryn mummola oli forssalaisessa arvotalossa Villaforssissa. Nyt hän on ostanut talon itselleen jääkiekkovalmentaja Alpo Suhoselta ja suunnittelee suuria.

Ajassa: Tietokirjailija Jenny Rostain, 40, tietää omakohtaisesti, miten hankalaksi elämä käy, kun luottotiedot menevät maksamattomien laskujen takia. Rostain menetti luottotietonsa kymmenisen vuotta sitten – sitä ennen hän oli paennut väkivaltaista aviomiestään ja ottanut useita lainoja päästäkseen jaloilleen. Nyt hän kertoo Luottohäiriö-kirjassaan, millaiseen ahdinkoon maksuongelmat suomalaisia vievät.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Aamupostin verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!