Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Elämän hauraus yllätti Julia Ståhlen, joka jäi leskeksi parikymppisenä – "Elämä voi loppua nopeasti, siksi pitää tehdä, mitä haluaa"

Hyvinvointi: Illuusio kuolemattomuudesta elää vahvana nuorten mielissä. Tuskin kukaan voi valmistautua siihen, että nuoruuden rakkaudesta on luovuttava, kun yhteinen elämä on vasta alussa.

Julia Ståhle jäi leskeksi ja parivuotiaan lapsen yksinhuoltajaksi hiukan yli 20-vuotiaana.

– Elämä on hauras, ja se voi loppua nopeasti. Siksi pitää tehdä, mitä haluaa, Ståhle sanoo.

Uutiset: Suomalaisista 57 prosenttia kannattaa lapsilisien porrastamista perheen tulojen perusteella. Tämä käy ilmi Uutissuomalaisen USU-gallupista.

Lapsilisien porrastamista vastustaa 31 prosenttia kansasta.

Hyvinvointi: Viisi kokeili kevytremonttia elämäntavoissaan – osallistujat noudattivat planetaarista hyvän elämän reseptiä. Kyseessä oli kokeilu, joka tutki, miten ympäristölle ystävälliset valinnat voivat heijastua terveyteen.

Peliongelma: Peliriippuvuuden vahva kieltäminen esti pitkään huolestuneiden läheisten tarjoaman avun vastaanottamisen. Nyt Pele Koljonen haluaa avata oman tarinansa, jotta nuoret säästyisivät samoilta ongelmilta, joista hän kärsi.

Terveys: Salibandyvalmentaja Petri Kettunen, 51, joutui sydänleikkaukseen ja on ollut 11 kertaa sydämen rytminsiirrossa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Aamupostin verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 4,90e/kk. Tilaa jakso tästä!