Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hausjärveläinen Jon Landlord puhdisti pöydän Lavakauden päättäjäisissä – Hikiälle lähti muun muassa Kesän Diskohitti -tunnustus

Taiteilijanimellä Jon Landlord esiintyvä dj-artisti Jari Salonen sai viisi tunnustusta iskelmäväen palkintogaalassa.

Hausjärveläinen Jari Salonen pokkasi viisi tunnustusta viime viikolla järjestetyssä iskelmämusiikin Lavakauden päättäjäiset -tapahtumassa. Salonen on dj ja artisti, joka tunnetaan taiteilijanimellä Jon Landlord.

Hikiällä asuva artisti sai seuraavat kunniamaininnat: 2022 Dj Hall of Fame Suomi- jäsenyys, Kultalevy 2021: 2. Maanantai Mixet tahdo olla munkaa, Tuplaplatina 2021: Mäkki feat. Pyhimys Mixet tahdo, Kesän 2020 Diskohitti: Jon Landlord Ollaan lähekkäin ja Heinäkuun 2020 Kuukauden levy: Jon Landlord Olen jättänyt jäljen.

Lavakauden päättäjäiset on kerännyt musiikkialan ihmiset kokoon joka syksy vuodesta 1990 alkaen palkitsemisia ja yhdessäoloa varten. Vuosina 2020 ja 2021 tilaisuutta ei järjestetty koronan takia. Viime sunnuntaina Lavakauden päättäjäisiä vietettiin Tampereella ja mukana oli joukko tunnettuja suomalaisia artisteja kuten Kai Hyttinen, Joel Hallikainen ja Jaska Mäkynen.

– Olo on tyhjä, onnellinen ja kiitollinen. Jotakin on tullut tehtyä oikein ja pitkäjännitteisyys tuli nyt palkittua, Jari Salonen kommentoi palkintosaalistaan.

Tällä hetkellä Salosen pyörittää suosittua Vinyylidiscoa pääosin Vantaalla ravintola Shamrockissa. Lavakauden päättäjäiset päättyivät myös Jon Landlordin Vinyylidiscoon.

Salonen on aloittanut aloitti dj:n uransa vuonna 1985. Hän on myös ysäribändi 2. Maanantain perustajajäsen ja sanoittaja.

Salonen kertoo, lähipäivinä ilmestyy latino-remix-versio kesällä julkaistusta Linda-Linda-kappaleesta. Kyseessä on Salosen tekemä acapella-versio Frederikin vanhasta kappaleesta.

– Ylpeänä voin kertoa, että tästä lattariversiosta eräs animaatiostudio on alkanut tekemään Suomen ensimmäistä iskelmä-genren animaatio-musiikkivideota. Olen innoissani, projekti on uraa uurtava ja myös kallis. Tällaista ei ole ennen tehty Suomessa iskelmäbiisistä. Olen onnellinen, kun sain sponsorin, joka maksaa videon teon kokonaisuudessaan, Salonen kertoo.