Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Filosofin mielestä kriisi on mahdollisuus

Uutiset: Komission ehdotukset energiakriisin ratkaisuiksi saa sekä kiitosta että kritiikkiä suomalaisilta EU:n parlamentin teollisuus-, tutkimus- ja energiavaliokunnan jäseniltä. He kaipaisivat esimerkiksi hintakattoa venäläiselle kaasulle.

Henkilö: Filosofi Esa Saarisen harteille on soviteltu positiivisen ajattelun gurun viittaa. Tätä hän ei itsestään tunnista, mutta näkee kuitenkin mahdollisuuksia kriiseissäkin. Hänen mukaansa kriittisyys on elintärkeää, mutta se ei saisi ottaa pääroolia.

Ajassa: Hämeen susi kuoli 50 vuotta sitten. Kuuluisan pedon kaato antoi vauhtia suden suojelulle. Sutta on salakaadettu paljon, mutta kanta on silti nyt suurin ainakin 130 vuoteen. Rääkkylässä sudet lähtivät seuraamaan koiranpentua ulkoiluttanutta pariskuntaa.

Ajassa: Espooseen nousi korona-aikana uusi kauppa, jonka nimelle ovat poliisitkin nauraneet. Plant B myy välineitä, joita on totuttu näkemään takavarikoituina poliisin huumerikostiedotteissa.

– Minä myyn lamppuja, ja se on asiakkaan oma asia, mihin hän sitä lamppua käyttää, kauppias Harri Äyhynmäki, 54, kuittaa..

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja nyt ilmaiseksi. Koejakson voit tilata tästä.