Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Musiikki nosti Lost Societyn nokkamiehen Samy Elbannan ylös syvistä vesistä – "Se on ollut minulle viimeinen oljenkorsi"

Musiikki: Lost Societyn tulevalla albumilla kuuluvat elämän vaikeimmat hetket. Uusi albumi on nyt 27-vuotiaalle Samy Elbannalle (kuvassa) myös henkilökohtaisempi kuin mikään aiemmista.

– Se on ollut minulle viimeinen oljenkorsi, yhtyeen nokkamies kertoo.

Jos Elbannaa seuraa hänen sosiaalisen median tileillään, tietää, että takana ovat vaikeat ajat. Elbanna on käynyt läpi suuren henkilökohtaisen kriisin, ja viime vuosi oli aallonpohja.

Nyt ajat ovat jo valoisampia ja bändi kiertää Eurooppaa.

Uutiset: Nuorten tekemät henkirikokset tai nuorten joutuminen henkirikosten kohteeksi ovat Suomessa harvinaisia.

Asuminen: Milloin koko talon vedet tulee kääntää pois, ja voiko astianpesukoneen jättää lenkin ajaksi päälle? Oman kotivakuutuksen ohjeet ja ehdot on syytä päntätä huolella.

Asuminen: Anna ja Ville Availan mökki on tv-sarjassa Suomen kauneimpia. Mustikkakonnuksi ristitty mökki on palautettu sen rakentamisvuoden asuun, mutta raikkaasti.

Kulttuuri: Venetsian elokuvajuhlien avajaiselokuvana nähty Valkoinen kohina on monella tapaa outolintu. Ohjaaja Noah Baumbach ei ole tehnyt aiemmin romaanifilmatisointeja. Eikä näin suurilla resursseilla yleensä tuoteta korostetun älyllisiä satiireja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja myös 2 kuukauden jaksolla. Koejakson voit tilata tästä.