Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Sähköyhtiöt piilottelevat edullisinta sopimusta – "Vasta kun purnasin, tuotiin esille, että halvempikin vaihtoehto on"

Energia: Sähköyhtiöiden tapa markkinoida erilaisia sähkösopimuksia ohjaa asiakkaita valitsemaan nyt vaihtoehtoja, jotka eivät ole heille välttämättä edullisimpia. Edullisimman sopimuksen saaminen edellyttää, että asiakas tuntee sähkömarkkinalain ja osaa vaatia kaikkia vaihtoehtoja.

– Minulle tarjottiin liki 40 senttiä kilowattitunnilta maksavaa sopimusta. Vasta kun purnasin puhelimessa asiakaspalvelijalle, Helenistä tuotiin esille, että halvempikin vaihtoehto on, Tuukka Saimén kertoo.

Harrastus: Sähköpyörään siirtyminen ei tarkoita aina uuden pyörän ostoa. Klaus Flörchingerin ruosteinen ratsu päivittyi 1960-luvulta nykyaikaan. Hintaa työlle tuli 800 euroa.

Ajassa: Älylaitteet tuottavat käyttäjälleen paljon iloa mutta myös hankaluuksia, sanoo Puhelimen pomoksi -kirjan kirjoittaja Aino-Mari Tuuri.

Teemasuomalaisen verkkokyselyyn vastannut nainen kertoo, että hänen puolisonsa huomauttaa hänelle toisinaan liiallisesta älylaitteen käytöstä. Nainen sanoo muistavansa huomautuksen muutaman tunnin.

Ruoka: Verensokeritasoja optimoimalla voi parantaa elämänlaatuaan ja terveyttään, biokemisti Jessie Inchauspé sanoo.

Onnettomuudet: Jare Suomela oli menettää henkensä kaaduttuaan humalassa sähköpotkulaudalla. Päänsärky on yhä jäljellä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja myös 6 viikon koejakson avulla. Koejakson voit tilata tästä.