Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Itsensätyöllistäminen on kasvava trendi myös Suomessa – "Halusin toteuttaa kaikkia intohimojani", sanoo yrittäjäksi ryhtynyt Aurora Airaskorpi

Työelämä: Aurora Airaskorvelle, 36, palkkatyön vaihtaminen yrittäjyyteen oli pitkän kypsyttelyn tulos. Hän osaa arvostaa vapaita työaikojaan ja sitä, että töitä voi lähteä tekemään vaikka ulkomaille.

– Halusin toteuttaa kaikkia intohimojani. Päätin myös kirjoittaa aiheesta kirjan, sillä itsensätyöllistäjistä ja pienyrittäjistä ei ole kovin paljon kirjoitettu, hän sanoo.

Matkailu: Talven pakettimatkat myyvät jälleen hyvin. Ukrainan sota kuitenkin pidentää lentoja Thaimaahan ja kallistaa hintoja.

Ajassa: Kotipuutarhan satokausi on parhaillaan käynnissä, ja pihat pursuavat monenlaista syötävää. Runsaan sadon hyödyntäminen voi kuitenkin tuottaa päänvaivaa – näköislehdestä löydät vinkkejä kokeiltavaksi!

Hyvinvointi: Koronapandemia on siirtänyt hammashoitokäyntejä, ja hammaslääkäreille avataan nyt aiempaa huonokuntoisempia suita. Voimakas tulehdus voi viedä tehohoitoon, muistuttaa ylihammaslääkäri Maija Bjugg.

Autot: Kun kohdalle osuu kohtuuhintainen ja hyvä harrasteauto, kannattaa toimia eikä tuumata. Toimittaja testasi vuoden 1988 Nissan Bluebirdin.

Koeajossa oli myös vähän ajettu Opel Corsa 1,2 Swing vuosimallia 1988. 34-vuotias ajoneuvo nostatti koeajajassa nostalgian tunteita.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja myös 6 viikon koejakson avulla. Koejakson voit tilata tästä.