Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: "Karaoke on monille työkalu käsitellä elämän isoja asioita" – nyt suomalaisten villityksestä ilmestyi elokuva

Viihde: Tuoreessa dokumenttielokuvassa matkataan kilometrejä karaoken perässä ja lauletaan niin verkossa kuin autokorjaamollakin.

– Karaoke on monille työkalu käsitellä elämän isoja asioita, Elokuvan ohjaaja Einari Paakkanen (kuvassa vas.) kuvailee.

26 vuotta karaokejuontajana työskennelleelle Eville (kuvassa kesk.) karaokemiljöö on kuin toinen perhe.

Uutiset: Suomalaiset marja- ja hedelmätilat ovat selvinneet satokaudesta kohtuullisen hyvin siihen nähden, että ukrainalaisia kausityöntekijöitä saatiin tiloille tavallista vähemmän, arvioi maa- ja metsätalousministeriön maatalousneuvos Kirsi Heinonen. Osalla tiloista on jäänyt tavallista enemmän marjoja poimimatta.

Kulttuuri: Tuntemattoman sotilaan dramatisoinut Jussi Moila kirjoitti romaanin, jossa dramaturgi murtuu Väinö Linnan klassikon painon alla.

Näköislehdestä löydät kirjailijan haastattelun sekä kiinnostavimmat poiminnat syksyn uutuuskirjoihin.

Ruoka: Moni haaveilee syövänsä vähemmän liha- ja enemmän kasvisruokia. Proteiinipitoisten kasvisruokien tekeminen vaatii kuitenkin yleensä enemmän viitseliäisyyttä kuin liharuokien.

Näköislehdestä löydät kaksi näppärää, lihatonta uuniruokareseptiä.

Asuminen: Ruuhkavuosia elävillä Eveliina Moisiolla ja Mikko Airaksisella on harvinaista herkkua, jos he pääsevät istahtamaan kahdestaan uudenkarhealle mökkiterassille. Huoleton mökki tehtiin sulautumaan ympäristöön.

– Täällä kuulee vain lokkeja ja kuikkia, niin, ja itikkaa, he kuvailevat mökkinsä lähiluontoa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja myös 6 viikon koejakson avulla. Koejakson voit tilata tästä.