Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Herukan kirpeys raikastaa ruoan

Uutiset: Vesa-Matti Loiri on kuollut. Loiri oli kuollessaan 77-vuotias. Hän kuoli tänään helsinkiläisessä sairaalassa. Loiri kuoli syöpään, josta hän oli saanut diagnoosin alkuvuodesta. Monet herkistyivät muistelemaan rakastettua viihdetaiteilijaa, kun tieto kuolemasta saavutti heidät.

Ruoka: Viinimarjat ovat monelle liian kirpeitä sellaisenaan, mutta ruoanlaitossa herukka raikastaa niin rasvaisuutta kuin makeuttakin.

Ajassa: Salla Helenius sai kesäkuussa idean. Hän päätti tarjota ventovieraille vähävaraisille tilaisuutta viettää päivää perheensä mökillä. Hän itse elää noin tuhannella eurolla kuukaudessa, joten vähävaraisten tilanne on tuttu. Hänelle oli aikoinaan järkytys huomata, miten tyhjän päälle putoaa, jos vammautuu työkyvyttömäksi.

Helenius toivoo, että ihmiset ottaisivat muut paremmin huomioon.

Musiikki: Suomalaisen metallimusiikin kivijalka Stratovarius ei laula lohikäärmeistä vaan uusi levy peilaa maailman nykytilaa.

– Olemme huolissamme siitä, selviääkö ihmiskunta. Esimerkiksi World on Fire -kappale kertoo ilmastonmuutoksesta ja on aika synkkä, kertoo laulaja Timo Kotipelto.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!