Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkäällä järjestetään nyt samana viikonloppuna ennennäkemättömän runsas kattaus tapahtumia – MM-motocrossia, ilmailunäytöksiä, katukorista, bluesia, folkkia...

Hyvinkään torit ja kentät täyttyvät viikonloppuna ennennäkemättömän runsaasta tapahtumatarjonnasta.

Motocrossin MM-sarjan osakilpailu ajetaan 13.–14.8. Hyvinkään Vauhtipuistossa.

Perinteinen koko perheen Lystilauantai on Villatehtaalla kello 10–15. Tapahtumassa on suurkirpputori, esiintyjiä, yhdistysten esittelypisteitä, lakua, kahvia, lettuja ja ongintaa.

Hyvinkään Puukko -tapahtuma pidetään kaupungintalon aulassa Lystilauantain yhteydessä kello 9–15.

Hyvinkään lentokentällä on lauantaina ohjelmassa lennätyksiä nuorille, taitolentonäytöksiä ja konekaluston esittelyä. Näytökset alkavat kello 15.

Vanun Voima järjestää Kaukas EloFolk -festivaalin sekä vanhan vanutehtaan ympäristössä.

Summertime Blues -tapahtuma on Ale Pubissa kahden välivuoden jälkeen perjantaina. Esiintymässä ovat muiden muassa Blues Rocks sekä Good Rockin Kempas & The Short Timers.

Hyvinkään Katukoris pelataan Hyvinkään Pontevan isännöimänä lauantaina klo 10–16 Hotel Sveitsin piha-alueella.

Hyvinkään Tahkon neljättä kertaa järjestämä Keltainen sydän -hyväntekeväisyysottelu lauantaina klo 14 on koko perheen ilmaistapahtuma.

Rautatiemuseopäivää vietetään kahden vuoden tauon jälkeen sunnuntaina. Nyt juhlistetaan Suomen rautateiden 160-vuotista historiaa. Liikenteessä on kymmenen museojunaa.

Viikonloppuun mahtuu myös muita pieniä ja isoja tapahtumia.