Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Vaatekauppojen suppea valikoima syrjii pluskokoisia

Uutiset: Puolustusvoimien entisen tiedustelupäällikön Pekka Toverin mielestä Ukrainan on nyt pakko tehdä jotakin, sillä sota uhkaa jämähtää tuhoamistaisteluksi.

– Ukrainalla on kuitenkin kaksi ristiriitaista tavoitetta, Toveri sanoo.

Ajassa: Miltä tuntuu mennä vaatekauppaan, jonka valikoimasta ei löydy omaa kokoa? Pluskokoisten mukaan vaatekauppojen suppea valikoima on kokosyrjintää.

– On ikävä kokemus, jos liikkeestä ei löydykään itselle sopivia vaatteita. Silloin ajattelee, että itsessä on vikaa sen sijaan, että kauppa olisi huono, sanoo Jenni Rosti.

Ajassa: Kukapa ei tykkäisi karkeista! Samat karkit keikkuvat suomalaisten suosikkien kärjessä vuodesta toiseen. Jo valikoimasta poistuneita karkkeja toivotaan myös usein takaisin.

Ruoka: Ravintola Palacen keittiömestari Eero Vottonen lähti alun perin opiskelemaan kokiksi, koska ei päässyt huonon koulumenestyksen takia muuallekaan. Nyt hänen ravintolansa on kahden Michelin-tähden arvoinen. Vaikka menestys tuo julkisuutta, Vottonen ei halua ryhtyä perinteiseksi julkkiskokiksi.

Ruoka: Ensimmäiset kebabit myytiin Suomessa 40 vuotta sitten.

Kulttuuri: Kesäteattereiden kausi ei ole vielä ohi Helsingissä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!