Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Venäjän sota teki Mika Aaltolasta julkkiksen, jota seuraa somessa yli 100 000 ihmistä

Uutiset: Kuluva kesä on ollut pölyttäjille hyvä.

Ruoka: Liikenneasemien noutopöydistä saa ruokaa ympäri vuoden, ja kesäaikaankin lounailla käy kova kuhina. Asemien keittiöissä työt alkavat jo varhain ja jatkuvat yömyöhään. Työtä riittää ruokalistan suunnittelusta hävikin minimointiin.

Ajassa: Venäjän sota teki Ulkopoliittisen instituutin johtajasta Mika Aaltolasta hetkessä julkkiksen, jonka Instagram-tilillä on jo yli 100 000 seuraajaa. Ammattiroolikaan ei täysin suojaa tutkijaa sotakuvien kamaluudelta.

Kulttuuri: Terttu Autere alkoi kirjoittaa eläkkeelle jäätyään, ja on itsekin yllättynyt siitä, että nyt käsillä on jo kymmenes kirja. Lääninetsivän seikkailut ovat hänelle keino päästä menetettyyn Karjalaan.

– On kiehtovaa seurata henkilöiden ja suhteiden kehittymistä. Se yllättää usein myös minut, Autere kertoo kirjoittamisesta.

Kulttuuri: Kun Sirkka Nykäsen autoalalla työskennellyt mies kuoli, jälkeen jäi paljon auton osia. Osana surutyötään Nykänen ryhtyi tekemään romusta taidetta. Tekemisessä auttaa naisten hitsauskurssilta saatu taito.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!