Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oletko aina halunnut mennä speedot päällä terdelle? – Nyt se onnistuu Hyvinkään toriterassilla, jossa riittää viimeisellä viikolla ohjelmaa joka lähtöön

Palkittu ja pidetty australialais-folk-muusikko saapuu Hyvinkäälle.

Vielä on musiikkia jäljellä. Toriterassi on ilahduttanut paikallisia ja kauempaakin tulleita jo toista kesää Hyvinkään kauppatorilla.

– Hyvin ovat ihmiset tänne löytäneet. Bluesstockissa väki jorasi varjojen ja suojien alla. Suomen sää ei ole aina paras yhteistyökumppani, mutta onneksi kävijät ovat. Yhteisöllisyys näkyy. Paikalle saavutaan, kun jotain järjestetään, TORILLE!-hankkeen tuottaja Charlotta Kivistö kiittelee.

Huonon sään vuoksi jouduttiin tänä kesänä siirtämään lopulta vain kaksi tapahtumaa, josta toinen Summer TicoTico -beach partyt järjestetään tulevana lauantaina 30.7. klo 18 alkaen.

– Ajattelimme, ettei yhdeksänasteinen sateinen kesäilta ole ehkä paras hetki järjestää beach partyt, joten bileet siirrettiin ensi lauantaille, Kivistö naurahtaa.

Paikalle saavutaan, kun jotain järjestetään.

Charlotta Kivistö

Rantsubileet ovat nyt näin ollen samalla myös toriterassin päättäjäiset – joskin sunnuntaina vietetään vielä sunnareita.

Summer Tico Tico -beach partyt järjestetään yhteistyössä hyvinkääläisen High Four Productionsin kanssa.

Ohjelmassa on letkeää lattarimusiikkia, ranta- ja mökkipelejä, erilaisia visailuja sekä livemusiikkia. Päälle kannattaa sujauttaa kaapin parhaimmat bikinit, speedot, kylpytakit ja flipflopit, sillä näyttävin ranta-asu palkitaan.

Illan aikana paikalla käydään myös BändiBättle-finaali. Alkukesän karsinnoista finaaliin selvisi kaksi hyvinkin erilaista bändiä: Misaligned ja Aikamatka. Voittaja ratkotaan hurraa-äänestyksellä.

Beach partyjen ja päättäjäisbileiden lisäksi viimeisellä terassiviikolla on rutkasti muutakin ohjelmaa. Keskiviikkoiltana 27.7. klo 19 yleisön toivoma Tango del norte soittaa argentiinalaisia ja suomalaisia klassikkoja sekä modernimpaa tangoa.

Torstai-iltapäivänä 28.7. klo 14 on viimeinen Kesäklassista Torille! -konsertti. Tällä kerralla konsertti järjestetään yhteistyössä Hyvinkään musiikkiopiston kanssa, kun paikalle saapuu jazzstandardeja soittava kvartetti Reeflanders.

Torstai-iltana klo 19 lavalle nousee kansainvälinen vieras Australiasta. Folkmuusikko Kaurna Cronin yhtyeineen päätti piipahtaa Euroopan kiertueellaan myös Hyvinkäällä, mikä ei ole lainkaan huono asia.

Cronin on omassa maassaan palkittu ja varsin pidetty artisti, joten luvassa on taatusti hieno konsertti. Epäsuotuisalla terassisäällä tapahtuma siirtyy Medicin Maniin.

Perjantaina 29.7. klo 19 toriterassilla esiintyvät trubaduurit Lassi Salin ja Lauri Rummukainen. Ja vielä ennen kuin terassipöydät ja -tuolit pinotaan ja jäädään odottelemaan tulevia kesiä, tarjolla on sunnarit sunnuntaina 31.7. klo 14 alkaen. Paikalla on livemusiikkia jamimeiningein.