Lue lisää näköislehdestä: Kari-Pekka Ourama elättänyt itsensä kehonrakennuksella ja fitnessillä 1980-luvulta saakka – "Kaikessa mitä teen, pitää olla hyvä fiilis"

Henkilö: Kari-Pekka ”KP” Ourama, 59, on fitness-urheilun suurmies. Hän on elättänyt itsensä kehonrakennuksella ja fitnessillä 1980-luvulta alkaen.

Hän aikoo jatkaa lajin parissa niin pitkään kuin se on hauskaa. Nordic Fitness Expo laajenee ensi keväänä Ruotsiin.

– Olen tottunut välttelemään työtä koko aikuisikäni. Kaikessa mitä teen, pitää olla hyvä fiilis. Kun alkaa tuntua paskalta, myyn tai lopetan toiminnan muulla tavalla, hän sanoo.

Uutiset: Vaikeuksiin joutunut energiayhtiö Fortum on poliitikkojen suosikkiyhtiö. Sanna Marinin (sd.) hallituksen ministereistä ainakin kolmella on suoria osakesijoituksia Fortumissa.

Ruoka: Kylmänä syötävät keitot ovat kesäruokaa parhaimmillaan. Niissä voi käyttää monenlaisia kasviksia, ja keitot ovat keveitä. Katso reseptit näköislehdestä!

Ajassa: Veneilijöiden mökkitalkkarit huoltavat, korjaavat ja siivoavat retkisatamia. Kiitos, arvostus ja kauniit maisemat ovat Saimaalla toimivan Roope-Saimaa-aluksen miehistön työn parhaita puolia.

Kulttuuri: Ansu Kivekkään syksyllä julkaistavan nuortenromaanin päähenkilö ei anna pyörätuolin pysäyttää itseään.

Ansu Kivekäs on tuotannossaan yhdistänyt niin sanottuja rankkoja aiheita mustaan huumoriin. Yksi syy on oma lähiönuoruus.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut