Ruokahävikin vähentäminen alkaa hyvästä suunnittelusta – "Teemme paljon sen eteen, ettei ruokia jouduta heittämään jätteeksi"

Ruokahävikin vähentämisestä on hyötyä sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Kuluttajien kiinnostus alehinnoiteltuihin tuotteisiin on myös kasvanut.

Ruokahävikistä pyritään eroon yhä enemmän, ja myös paikallisissa hypermarketeissa asia on vahvasti esillä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Aamupostin sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Aamuposti.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi