Janne Katajan luotsaama Pieni Lelukauppa avataan Helsingin ja Tampereen Stockmannin tavarataloihin – toisesta Pohjoismaiden suurin lelukauppa

Helsingin ja Tampereen Stockmannin tavarataloihin avataan Janne Katajan luotsaama Pieni Lelukauppa.

Helsingin lelukauppa tulee olemaan Pohjoismaiden suurin täynnä elämyksiä, huumoria ja yllätyksiä.

Pieni Lelukauppa avataan Tampereen Stockmannin tavarataloon vuoden 2022 marraskuussa ja Helsingin keskustan Stockmannin tavarataloon keväällä 2023.

– Uskomme vahvasti elämyksellisyyteen ja on hienoa lähteä tekemään yhteistyötä juuri Janne Katajan ja Pienen Lelukaupan kanssa.

– Pieni Lelukauppa tulee olemaan varmasti vetonaula ja asiakkaillemme yksi hyvä syy tulla jatkossakin käymään Helsingin ja Tampereen tavarataloissa, sanovat tiedotteessa Helsingin keskustan tavaratalojohtaja Mariela Nortama ja Tampereen tavaratalojohtaja Niina Suikki-Ndoye.

Pieni Lelukauppa on perustettu kolme vuotta sitten Riihimäelle ja sen jälkeen Tampereelle keskustan tuntumaan.

Helsingin keskustan tavaratalossa Pieni Lelukauppa tulee olemaan Pohjoismaiden suurin lelukauppa tuhannen neliömetrin kokoisella myymälällään.

Myös Tampereen Stockmannin tavarataloon tuleva lelukauppa on iso, kooltaan 350 neliötä.

– Mittavan leluvalikoiman lisäksi lelukauppamme tulee tarjoamaan yllätyksellisiä ja unohtumattomia elämyksiä koko perheelle.

– Teatterilavastajat sisustavat molemmat lelukaupat ja tuovat tarinankerrontaa esiin näyttävillä osastoilla niin visuaalisesti kuin musiikinkin kautta. Lelukauppa on samalla nähtävyys.

– Esimerkiksi Riihimäen lelukaupassamme vierailee vuoden aikana noin 100 000 asiakasta, joista 70–80 prosenttia on turisteja, Kataja kertoo tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut