Lue lisää näköislehdestä: Sipe Santapukin usko meinasi loppua, kun korona lyttäsi odotetun stadionkeikan – nyt yhtye juhlii pyöreitä vuosia 40 000 kuulijan kanssa

Musiikki: Apulanta haki faneja lehti-ilmoituksella 30 vuotta sitten. Nyt yhtye juhlii pyöreitä vuosia 40 000 kuulijan kanssa.

Apulanta täytti 30 vuotta viime vuonna. Kekkerit oli tarkoitus pitää jo silloin, mutta kulkutauti siirsi stadionkeikan tälle kesälle.

Lykkäys oli iso pettymys.

– Se oli erikoinen fiilis, vähän loppui stamina itseltä. Kaikki oli tehty aika lailla valmiiksi, ja sitten tekeminen pysähtyi saman tien. Se oli aika lannistavaa ja uskokin meinasi loppua, Sipe Santapukki kertoo.

Uutiset: EU:n uusi digipalvelulaki suitsii suurten sosiaalisen median yritysten ja muiden digijättien valtaa vielä tänä vuonna, jos Euroopan parlamentti hyväksyy säädöksen heinäkuun alussa. Isoimpien verkkoalustojen pitää noudattaa uusia sääntöjä muita nopeammin.

Tiede: Lukivauva-tutkimushankkeessa on seurattu lukivaikeusriskissä olevia lapsia vastasyntyneestä saakka. Kielellistä kehitystä voi tukea hyvin varhain muun muassa musiikin avulla.

Ruoka: Kotitekoisen jäätelökakun voi valmistaa alusta asti itse. Myös hieman oikaisemalla syntyy maukas ja kaunis lopputulos lämpimiin kesäpäiviin.

Ruoka: Ravitseva ja riittävä ruoka auttaa jaksamaan vaelluksella. Nordic Meal Oy on erikoistunut pakastekuivattuihin retkiruokiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut