Lue lisää näköislehdestä: Yksi hyppy lasketteluristeessä muutti Markus Juolan elämän – tavoitteena on kävellä jälleen ilman tukea

Henkilö: Liikunnanopettaja Markus Juola loukkaantui keväällä 2021 vakavasti lasketteluonnettomuudessa. Tapaturman jälkeen hän on kuntouttanut itseään määrätietoisesti kohti tavoitettaan. Päämääränä vielä kävellä ilman tukea.

Uutiset: Tuleva viikonloppu on puoluekokousrintamalla poikkeuksellisen ruuhkainen. Kokoomus kokoontuu Kalajoelle, keskusta Lappeenrantaan ja vasemmistoliitto Poriin.

Kussakin puolueessa on vuorossa myös henkilövalintoja. Puheenjohtaja ei vaihdu missään näistä puolueista – ei edes keskustassa, vaikka Paavo Väyrynen istuvan puheenjohtajan Annika Saarikon haastaakin.

Työelämä: Metsäkoneissa digitalisaatio on jo hyvin pitkällä, ja metsäkonedataan keskittyvää tutkimusta tehdään koko ajan. Kymmenen vuoden kuluttua Suomessa voi jo olla etäohjattavia metsäkoneita.

Tapahtuma: Riihimäen Kansainväliset Erämessut täyttävät tänä vuonna 50 vuotta. 50 vuotta täyttävien messujen teemat ovat edelleen ajankohtaisia. Esimerkiksi luonnonsuojelu on ollut mukana alusta alkaen.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut