Iron Maiden -rumpali Nicko McBrain täyttää pyöreitä sunnuntaina – nuorelta hyvinkääläisyrittäjältä kakku Rockfesteille

Iron Maiden -yhtyeen rumpali Nicko McBrain täyttää sunnuntaina 5.6. 70 vuotta. Yhtye juhlistaa asiaa Hyvinkään-keikan yhteydessä.

Iron Maidenin organisaatio lähestyi torstai-iltana Rockfestia ja pyysi lauantaiksi kakun backstagelle. Alle vuorokaudessa oli kakuntekijäksi löytynyt hyvinkääläinen 4H-yritys Oispa kakkua.

Hyvinkääläinen Aura Niiranen tulee muistamaan perjantain 3.6. pitkään. Iron Maiden faniksi tunnustautuva, nuori 4H-yrittäjä ei ensiksi uskonut kuulemaansa.

– En meinannut uskoa, että saan tehdä kakun yhdelle maailman tunnetuimmista rockbändeistä! Kyllä siinä onnen itku tuli. Oli aika uskomaton fiilis, Niiranen summaa.

Tekijä sai muutamia ohjeita kakun suhteen.

– Sain pyynnön, että kakusta haluttiin virvelin muotoinen ja toivottiin, että se olisi suklaan ja vaniljan makuinen. Lisäsin itse kakkuun vadelmia tuomaan raikkautta, Niiranen kertoo.

Aura Niiranen on tämän kevään ylioppilas ja omien yo-juhliensa jälkeen hän suuntaa Hyvinkään lentokentälle. Isänsä kautta Iron Maiden -yhtyeeseen tutustunut Niiranen nimeää suosikkikappaleekseen Somewhere in Time -levyltä löytyvän Wasted Years.

– Odotan iltaa innolla. Pääsen ensimmäistä kertaa ikinä kuulemaan bändiä livenä, Niiranen iloitsee.

Rockfestin markkinointipäällikkö Matti Markkola haluaa kiittää paikallisia ja iloitsee, että tekijä kakulle löydettiin nopeasti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut