Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Erilaisuuden kokemus on tuottanut Pietu Wikströmille häpeää – "Olen hävennyt sitäkin, että en ole ikinä ollut missään muissa kuin taidealan töissä"

Henkilö: Näyttelijä ja räppäri Pietu Wikström on tukahduttanut feminiinistä puoltaan lähes koko elämänsä, mutta nykyisin hän uskaltaa mennä hame päällä vaikka punaiselle matolle.

Hän on astellut punaisella matolla Jussi-gaalaan ja näytellyt isoja rooleja, mutta nolostuu silti välillä jopa omasta menestyksestään.

– Olen välillä hävennyt sitäkin, että en ole ikinä ollut missään muissa kuin taidealan töissä, ellei isän puutarha-alan yrityksessä teini-ikäisenä tehtyjä töitä lasketa.

True crime: Rikollisten elämäkerrat kiinnostavat lukijoita. Tosirikoskertomusten suosio ei osoita laantumisen merkkejä. Viime vuosina ääneen ovat päässeet myös rikolliset itse.

Omavaraistaidot: Pohjois-Karjalassa Valtimolla toimivassa omavaraopistossa opitaan tekemään maatilan työt ilman koneapua. Tänä vuonna kiinnostuneita kurssilaisia oli enemmän kuin opisto pystyi ottamaan.

Luonto: Sodat, konfliktit ja jälleenrakennus häiritsevät luontoa monella tavoin. Esimerkiksi ensimmäisen maailmansodan jäljet näkyvät vieläkin Belgian luonnossa. Julkaisemme The New York Timesin artikkelin kokonaisuudessaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!