Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: "Mitä teemme, kun kykyjämme aletaan käyttää aseena propagandassa?" – Kirjailija Maaza Mengiste kysyy, mikä on taiteilijan vastuu sodassa

Kulttuuri: Etiopialaisamerikkalaisen Maaza Mengisten Varjokuningas-romaani toimii peilinä nykyajan tapahtumille Ukrainassa. Se kysyy myös, mikä on taiteilijoiden vastuu propagandakoneistossa.

– Mitä me teemme, kun meidän kykyjämme aletaan käyttää aseena propagandassa? Mengiste kysyy.

Ruoka: Ruoan valmistaminen ulkona onnistuu hyvin, kun esivalmistelut tekee huolellisesti sisällä. Silverskärin keittiömestari Gustav Eriksson toivoo, että kalasta ja lihasta opittaisiin käyttämään kaikki osat.

Ruoka: Jäätelö on tärkeä asia. Suomalainen nautiskelee sitä vuosittain noin 13 litraa. Määrä on kärkikastia koko maailmassa.

Uutuuksien ohella mennyt on jäätelömarkkinoilla tärkeää. Jotkin suosikit pysyvät sinnikkäästi jäätelöaltaissa vuosikymmenestä toiseen.

Luonto: Viime vuosina Jussi Murtosaari on etsinyt uusia näkökulmia perhoskuviin. Keväällä voi samaan kuvaan osua lunta ja perhosia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!