Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Tietokoneella istuminen antaa alleille hyvät olosuhteet kasvaa

Hyvinvointi: Kun ikä karttuu, allit ilmestyvät käsivarsiin entistä herkemmin. Personal trainer Riikka Kallonen antaa vinkit ojentajien treenaamiseen ja muistuttaa, että myös liikkuvuuteen on syytä kiinnittää huomiota.

Uutiset: Opetusalan Ammattijärjestön OAJ:n uuden puheenjohtaja Katarina Murron mukaan Suomeen tarvitaan sitova opettajamitoitus. Tällä hetkellä ryhmäkoot vaihtelevat Murron mielestä liikaa kunnittain.

Uutiset: Lastenoikeusjärjestö Pelastakaa Lapset nousi toissa viikolla otsikoihin, kun se kieltäytyi jyväskyläläisen ravintola Ylä-Ruthin lahjoituksesta. Varat oli kerätty Slava Ukraini -shotteja myymällä. Järjestöt kieltäytyvät baarien lahjoituksista vastuullisuussyistä. Veikkaus-miljoonille ja H&M:n rahoille löytyy kuitenkin käyttöä.

Hyvinvointi: Sokeri, valkoinen vehnä ja makkara voivat olla pahaksi mielelle. Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tutkitaan nyt ruokavalion vaikutuksia vakaviin mielenterveyden häiriöihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!