Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Maan tunnetuin oikeuspsykologi kohtaa työssään rankkoja asioita – lapsiaan hän ei halua ylisuojella

Henkilö: Julia Korkman tunnetaan oikeuspsykologina, joka on perehtynyt etenkin lasten kuulemiseen rikosepäilyjen yhteydessä. Hän on työssään kohdannut rankkoja asioita, mutta lapsiaan hän ei halua ylisuojella. Hän ei halua välittää lapsilleen kuvaa, että maailma on täynnä vaarallisia ihmisiä, koska niin ei ole.

– Ajattelen, että me elämme paljon turvallisemmassa maassa kuin aikaisemmin, hän sanoo.

Henkilö: Ohjaaja Linda Wallgren loi oman kuvansa Aleksis Kivestä. 13 kilometrin matkalla Kiven synnyinkodilta tämän kuolinmökille ehtii miettiä historiaa, ihastella luontoa ja kävellä kengät puhki.

Kesätapahtumat: Suolla virtaa hiki, kun kesäinen Suomi täyttyy taas erikoisista kilpailuista. Pähkähulluimmat tapahtumat kiinnostavat ulkomaita myöten.

Henkilö: Maailman rikkaimman ihmisen Elon Muskin toiminta perustuu päähänpistoihin, oikkuihin ja sataprosenttiseen varmuuteen siitä, että hän on aina oikeassa. Näin kertovat yli 30 nykyistä ja entistä työntekijää, sijoittajaa ja Muskin kanssa työskennellyttä henkilöä The New York Timesille. Lue juttu kokonaisuudessaan näköislehdestä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!