Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: "Kiehtoo se vilpittömyys, joka ihmisten muistoista tulee läpi" – Interrail avasi Euroopan suomalaisnuorille 50 vuotta sitten

Matkailu: Olisiko Suomi edes EU-maa ilman interrailia? Mikko Manka kokosi reilausmuistot kansiin matkakortin 50-vuotispäivien kunniaksi.

– Jollakin tavalla kiehtoo se vilpittömyys, joka ihmisten muistoista tulee läpi. Se ei ole pelkkää nostalgiaa, vaikka moni suomalainen oli reilatessaan ensimmäistä kertaa ulkomailla, Manka miettii.

Työelämä: Sosiaalinen media vahvistaa asemiaan nykyajan työmarkkinatorina. Työnhakijat etsivät palveluista avoimia työpaikkoja ja edistävät ammatillista näkyvyyttään. Tutkijan mukaan myös ”headhunttaus” eli potentiaalisten työntekijäehdokkaiden etsiminen ja houkuttelu verkossa lisääntyy ja laajenee uusille toimialoille.

Autot: Perinteiset peltivanteet autossa eivät silmää miellytä ja kevyistä erikoisvanteista saa maksaa satoja euroja kappaleelta. Erikoisvanteilla voi kuitenkin olla näyttävän ulkonäön lisäksi ajotuntumaa parantavia ominaisuuksia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!