Lue lisää näköislehdestä: Venäjän tuontipuun vajetta ei paikata valtion metsistä

Uutiset: Venäläisen puun vajetta ei paikata valtion metsistä, sanoo Metsähallituksen pääjohtaja Juha S. Niemelä. Venäjältä on tuotu Suomeen vuosittain noin yhdeksän miljoonaa kuutiometriä puuta, mutta Metsähallituksen hakkuut rajoittuvat enintään 6,6 miljoonaan kuutiometriin.

Uutiset: Sotkamolainen marjantuotantoyritys Marjex ostaa Suomen suurimman ja vanhimman mansikanviljelijän Koivistoisen Mansikkapaikan viljely- ja tukkuliiketoiminnan. Syy kauppoihin löytyy ilmastonmuutoksesta.

Matka: Saariston kätköissä sijaitseva Söderlångvikin kartano tarjoaa elämyksiä niin kulttuurin kuin luonnon ystäville. Omenatarhojen reunustama italialaistyyppinen villa on restauroitu 1930-luvun hengessä. Kartanon koordinaattori Hanna Vuorio-Wilson (kuvassa) vahvistaa mielikuvat.

– Amos Anderson rakasti Italiaa ja halusi kesäasunnostaan palladiaanista tyyliä edustavan.

Koeajossa: Harvaa autoa on viime vuosina odotettu markkinoille yhtä kiivaasti kuin tätä, Mercedes-Benzin isoa sähköautoa. Sen on odotettu lopultakin näyttävän, mihin saksalaisvalmistajat pystyvät sähköautoissa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut