Lue lisää näköislehdestä: Millainen liittouma Nato nyt on? Näköislehdessä laaja uutispaketti aiheesta

Nato: Valtiojohdon myönteinen Nato-kanta on ollut pääteltävissä vähintään viikkoja. Suomen tie Natoon on lopulta ollut vauhdikas, ja poliittisesti osin paradoksaalinen.

Kuka olisi vielä vuosi sitten uskonut, että vasemmistoon kallellaan oleva, demaripääministerin johtama kansanrintamahallitus olisi viemässä Suomea Natoon? Kuka olisi uskonut, että Nato-keskustelua kymmenen ensimmäistä virkavuottaan vältellyt presidentti lopulta veisi Suomen Natoon?

Kerromme näköislehdessä myös, millainen liittouma Nato tällä hetkellä on.

Sota Ukrainassa: Onko ukrainalaisia siviileitä pakkosiirretty leireille? Näin uskovat esimerkiksi kansalaisjärjestöt ja Yhdysvallat.

Hyvinvointi: Terveystieteiden tohtoriksi väitellyt Kaisa Kähkönen kannustaa perheitä kokeilemaan uusia kasviksia rohkeasti.

Hyvinvointi: Katriina Norring toivoo, että työnantajat antaisivat lyhytkasvuisille henkilöille mahdollisuuden, eivätkä epäilisi etukäteen. Hän sanoo toivovansa sekä tyttärensä että kaikkien lyhytkasvuisten puolesta, etteivät lyhytkasvuiset ihmiset törmäisi aina samoihin oletuksiin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Hämeen kesäyliopisto

Mainos: Aamuposti

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut