Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Asuntokaupoilla ei kannata hötkyillä – näköislehti kertoo vinkit onnistumiseen

Oma raha: Jos unelmien asunto tulee vastaan, ostotarjousta tehdessä kannattaa pitää pää kylmänä. Asiantuntijat neuvovat tutustumaan kaikkiin asiakirjoihin tarkkaan. Uusissakin asunnoissa voi jo olla jotakin korjattavaa.

Perheet: Isän asema voi olla lohduton, jos äiti haluaa omia lapset eron jälkeen. Lastenvalvoja voi auttaa vanhempia yhteiseen hyvään ratkaisuun.

Kulttuuri: Suomenkielisessä rockissa lauletaan paljon beibistä, mutta harvemmin kirjaimellisesti vauvasta. Joskus kuitenkin. Toimitus keräsi kahdeksan esimerkkiä siitä, miten vauva-aihetta käsitellään kotimaisessa laululyriikassa.

Kuulo: Yhä useampi lapsi käyttää kuulokkeita. Turvallisen käytön pelaamiseen tai musiikin kuunteluun voi varmistaa muun muassa desibelirajoituksilla.

Tuomiot: Yhdyskuntapalvelu on herättänyt joskus arvostelua liian lempeästä muuntosuhteesta, sillä yksi vankeuspäivä vastaa yhtä tuntia yhdyskuntapalvelussa. Viime vuonna yhdyskuntapalvelua suoritti päivittäin keskimäärin 1 250 henkilöä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!