Maxpo-messut houkutteli Hyvinkään lentokentälle 10 000 kävijää – tapahtuma järjestetään kaupungissa myös tulevina vuosina

Hyvinkään lentokentällä 5.–7. toukokuuta järjestetyillä maarakennus- ja ympäristökoneiden Maxpo-messuilla vieraili tänä vuonna lähes 10 000 alan ammattilaista.

Tapahtuman järjestäjänä toimiva Messukeskus tiedotti asiasta lauantaina.

Tiedotteen mukaan messuille osallistui myös ennätykselliset yli 300 yritystä.

Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen toimeksiannosta.

Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2022 kehitysryhmän puheenjohtaja Tomi Veijalainen oli tyytyväinen tämänvuotiseen tapahtumaan.

– Maxpo oli ensimmäinen iso maarakennus- ja ympäristökoneiden tapahtuma rajoitusten jälkeen. Asiakkaita ei ole voitu tavata rajoitteiden takia, joten tapahtuma on erittäin tärkeä myyntimiehillemme. Oli todella ilahduttavaa, että porukat olivat lähteneet liikkeelle ja tavoitimme messuilla juuri oikeat asiakkaat. Rajoitusten aiheuttama tyhjiö on nyt täytetty, hän toteaa tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan näyttely-yhdistys on tehnyt sopimuksen Messukeskuksen kanssa Maxpo-messujen järjestämisestä Hyvinkään lentokentällä myös vuosina 2023 ja 2025.

Tapahtuma siirtyy takaisin syksyyn ja joka toinen vuosi parittomina vuosina järjestettäväksi. Seuraavan kerran Maxpo-messut järjestetään 31.8.–2.9.2023 Hyvinkään lentokentällä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut