Erityisryhmien oma Extra-päivä tuo hulinaa Riihimäen Urheilupuistoon 14. toukokuuta – perheet pääsevät hauskanpitoon ilmaiseksi

Erityisten perheiden Extra-päivä täyttää Riihimäen Urheilutalon ja Urheilupuiston lauantaina 14. toukokuuta kello 10–14.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu etenkin lapsille, joilla on oppimisvaikeus, kehitysvamma, sairaus tai muu erityistukea vaativa vaiva kuten näkö-, kuulo- tai puheen tuottamisen vaikeutta, ylivilkkautta tai neurologisia ongelmia.

– Erityislapset eivät useinkaan pääse tai edes halua osallistua suuriin tapahtumiin, koska eivät halua erottua joukosta erityisyytensä takia, tietää Minna Heikkilä OmaisOivasta.

Extra-päivässä ei tarvitse huolehtia mistään.

Sisähallissa on mm. Hyrian opiskelijoiden järjestämät temppurata, kasvomaalausta ja pomppulinna, RS Panthersin salibandya, SPR:n Nallesairaala, taikuri Taija Taikan kuplashow, esteetöntä keilausta

Ulkoa löytyvät mm. Metsämörrin luontopolku, keppihevosten esterata, Riihimäen Panssariprikaatin telaketjuajoneuvo, riksa ja ponikärryt sekä esteetöntä suunnistusta.

Heikkilä on pyytänyt kepparikisaan myös aluevaltuutettuja ja Riihimäen kaupungin virkamiehiä.

Lionsien sponsoroimassa Rytmirekassa voi kokeilla oman musiikin tekoa.

Tapahtuman dj:nä on Melupalvelun Jani Unkuri.

Rivakalla on Urheilutalolla myyntipiste. Mukana tapahtumassa ovat myös Riihimäen kaupungin vammais- ja nuorisopalvelut.

Extran järjestävät Riihimäen Seudun Omaishoitajat ja Läheiset, Riihimäen kaupunki, seurakunta, Kehitysvammatuki ja joukko muita yhdistyksiä ja urheiluseuroja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut