Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Sanna Jokinen on opetellut elämään ALS-sairaana – "On mentävä niillä korteilla, mitä annetaan"

Hyvinvointi: Kolmekymppisenä ALS-diagnoosin saanut Sanna Jokinen, 42, (kuvassa) hämmentyy edelleen kysymyksistä, jotka koskevat hänen jaksamistaan.

– Välillä suututtaa ja v...ttaa, kun olen sairas. Ja avun pyytäminen turhauttaa. Mutta en voi sairaudelleni mitään. Siksi yritän suhtautua asioihin mahdollisimman positiivisesti. Jokaisella meillä on murheemme. On mentävä niillä korteilla, mitä annetaan, hän sanoo.

Kybersota: Yhdysvallat varoittaa massiivisista venäläisistä kyberhyökkäyksistä. Varoitus tulisi ottaa vakavasti, sillä venäläiset ovat jo usein osoittaneet taitonsa virtuaalisella taistelutantereella.

Ruoka: Vappusalaatti saa olla värikäs. Ruokaisana se sopii hyvin myös mukaan ulkoretkelle tai piknikille. Omatekoinen salaatinkastike viimeistelee salaatin.

Kulttuuri: Kello- ja korumuseo Kruunu on uusi näyteikkuna suomalaiselle osaamiselle. Esittelyssä ovat kultaseppämestari Harri Syrjäsen ura, vammaisuutta kuvaavat korut ja Sarpanevan kellot.

Vapaa-aika: Uudet, nuoret omistajat suosivat helppohoitoista mökkipihaa. Huvilan pihaan sijoitetaan kuitenkin säästelemättä rahaa. Terassit ovat kasvaneet kooltaan jopa kymmenkertaisiksi, ja moni haluaa ulos kesäkeittiön.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!