Nyt on idea! Retkiluistelurata Riihimäen Messupuistoon ehkä jo ensi talvena – "Se voisi onnistua", uskoo vs. liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Markus Rantsi

Tehtaankadun Messupuistoon voisi tehdä reitit matka- ja reittiluistelijoille jo talvella 2023.

Näin toivoo Riihimäen kaupungin vs. liikunta- ja hyvinvointipäällikkö Markus Rantsi.

Rantsi listasi kuluneen talven tapahtumia ja haaveitaan tiistaina Riihimäen hiihtoladut ja jääkentät -Facebook-ryhmässä.

Hän näkee Messupuistossa paljon uusia mahdollisuuksia:

– Puistossa menee hiekkaisia kävelyreittejä, ja niitä voisi hyödyntää matkaluisteluratana aika helposti.

– Riihimäellä ei ole lähellä mitään helppohoitoista lampea, minkä jäälle sen pystyisi tekemään, Rantsi tuumi Aamupostille.

Joissain päin Suomea on pururatojakin otettu luistelukäyttöön.

– Messupuistossa pääsisi maastomaiseen fiilikseen, ja se on talvisin käyttämättä. Puistopuolen kanssa on jo juteltu, ja se on heillekin ihan ok, Rantsi kertoi.

Markus Rantsin viransijaisuus jatkuu näillä näkymin 31.7.2022 asti.

Matkaluistelurata on yksi niistä ideoista, joiden hän toivoo onnistuvan senkin jälkeen.

Listalla on myös ajatus automaattisista latutilannepäivityksistä, aurauskaluston päivittämisestä isompaan ja nopeampaan, Paalijärven parkkipaikan laajentamisesta ja lauhduttimen hankinnasta Riutan lumetusjärjestelmään.

– Automaattinen latutilannepäivitys olisi nykyaikaa, mutta (Riihimäen hiihtoladut ja jääkentät-) ryhmällä saatiin tiedottamisen taso nostettua toiseksi mitä se on ennen ollut, Rantsi mainitsi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut