Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihimäen kaupunginmuseolle haetaan kesäkahvilan ja tapahtumatoiminnan vetäjää – kahvilan toiminnasta on viime vuosina vastannut paikallinen marttayhdistys

Riihimäen kaupunginmuseolle haetaan kesäkahvilan ja tapahtumatoiminnan vetäjää.

Museon pihapiirissä on tarjolla kesäkahvilapaikka toimijalle, jolla on intoa tuottaa ja koordinoida alueelle myös erilaisia tapahtumia.

Tavoitteena on rakentaa kahvilan ympärille aktiivinen ja viihtyisä kesäkeidas.

Kahvilatilat sijaitsevat Rautatiepuistossa kaupunginmuseon ulkorakennuksessa.

Kahvilatoimintaa toivotaan järjestettäväksi kesäkaudella museon aukioloaikojen mukaisesti.

Tapahtumia voidaan ideoida ja tuottaa yhdessä muiden yhdistysten, yritysten, kaupunginmuseon sekä kaupungin kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden kanssa.

Tapahtumia varten pihassa on esiintymislava, tanssilattia ja nurmialueita. Tapahtumat voivat olla esimerkiksi erilaisia esiintymisiä, musiikkia, myyjäisiä, työpajoja, tansseja, liikuntahetkiä, keskustelutilaisuuksia, näyttelyitä, kädentaitojen esittelyä tai piknikkejä.

– Pihakahvilassahan voisi aurinkoisena päivänä viettää vaikka leppoisaa etätyöpäivää, ja sunnuntaisin olisi hauskaa kokoontua piknikille ja kuunnella kuorolaulua, visioivat Riihimäen kaupungin kulttuurituottajat Anna Vesén ja Lyti Aaltonen.

Kesäkahvila on ollut avoinna sunnuntai-iltapäivisin ja siitä on vastannut viime vuosina paikallinen Martta-yhdistys.

Jatkossa tarkoituksena on laajentaa kahvilan aukioloaikoja ja tapahtumakirjoa.

Riihimäen Pääsiäinen 2022 tarjoaa kaikki herkut parin vuoden tauon jälkeen – koko ohjelma on nyt verkossa ja somessa

Riihimäki jatkaa pääsiäisperinnettä, tapahtumia tulossa lapsiperheille

Riihimäen kaupunginmuseo avautui yleisölle entistä ehompana – Lasitehtaan sikariportaan sohvilla on tehty suuria päätöksiä