Tavarakeräys ukrainalaisille jatkuu Riihimäellä pääsiäisen jälkeen – uusi keräyspaikka Matkakeskuksessa. Katso lista!

Tavarakeräys ukrainalaisille jatkuu Riihimäellä.

Vapaaehtoisten pyörittämä keräyspiste on käytössä 19.–22.4. Matkakeskuksessa, entisessä Matkahuollon tilassa.

Osoite on Eteläinen Asemakatu 2 A.

– Sinne voi tuoda lahjoituksia ensi viikolla tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 13.30–18, kertoo diakoni Tiina Heiskanen.

Tarvittavista esineistä on tehty tarkka lista.

Sillä on mm. peilejä, muistilappuja, kyniä, saksia ja teippiä, kattolamppuja pistokkeella, laastaria, kuumemittareita, hiuspompuloita ja -harjoja.

Vastaanottokeskuksen asukkailta puuttuu silitysrautoja ja -lautoja, pyykkitelineitä ja -koreja, siivoushanskoja ja pussirullia, pesuvateja ja ämpäreitä, imureita ja lattiaharjasettejä, mattoja, seinäkelloja ja henkareita.

Puuttuu myös pakasterasioita, uunivuokia, aterinkoreja, siivilöitä, sähkövatkaimia ja blendereitä, työkaluja, polkupyöriä ja kypäriä, pieniä lipastoja ja hyllyköitä, koulupöytiä ja tuoleja, telkkareita antennijohtoineen, bluetooth-kaiuttimia ja IPadeja, kissan raapimispuita, lemmikkien harjoja ja kynsileikkureita sekä reppuja, kasseja ja säilytyslaatikoita.

Lisäksi keräykseen otetaan wc- ja talouspaperia, vesikannuja, kuorimaveitsiä, juustohöyliä ja isoja kattiloita.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut