Näköislehdessä tänään | Miten Suomen ydinvoimalat selviäisivät sodasta tai luonnonkatastrofeista?

Ydinvoima: Sota Ukrainassa on nostanut esiin pelkoja, mitä tapahtuu, kun ydinvoimala joutuu pommituksen kohteeksi tai vieraan vallan hallintaan.

Suomalaisissa ydinvoimaloissa on varauduttu monenlaisiin riskeihin. Voimaloiden turvallisuudesta huolehtivat aseistetut henkilöt.

Uutiset: Ulkomaalaisten kiinteistöostoja valvotaan yhä tarkemmin Ukrainan sodan takia. Reilun kahden vuoden aikana ei ole kuitenkaan estetty yhtään luvanvaraista kiinteistökauppaa, jossa ostaja on kotoisin EU- ja ETA-alueiden ulkopuolelta.

Uutiset: Mariupolin pormestarin Vadym Boitshenkon mukaan yli 10 000 siviiliä on kuollut venäläisten pitkään piirittämässä ukrainalaiskaupungissa.

Uutiskoosteen sodasta Ukrainassa löydät näköislehdestä.

Musiikki: Tekniikka on vain työväline, muistuttaa kitaravirtuoosi Joe Satriani. Tärkeämpiä asioita ovat esimerkiksi luovuus, melodia ja scifi.

Dokumentti: Piispa Jari Jolkkosen tuore tuotos yhdistää oopperan ja dokumenttielokuvan herännäisjohtaja Paavo Ruotsalaisen tarinaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut