Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uutisten viikon lukupaketissa asiaa somesta ja tulevaisuuden toimittajasta

Näköislehdessä tänään | Moni perhe ei selviä ilman kahta autoa – Punkkisilla toinen laitettiin seisontaan: "Päätös tuli polttoaineen hinnannousun takia"

Hinnat: Polttoaineiden jyrkkä hinnannousu koettelee kotitalouksia. Haja-asutusalueilla kakkosautosta on vaikea luopua, ja käyttökuluiltaan edullisen auton hankinta voi edellyttää kymppitonnien investointia.

Punkkisen perheessä toinen auto laitettiin seisontaan ja tilalle ostettiin pyörä.

– Tämä päätös tuli polttoaineen hinnannousun takia. Aiemmin emme edes miettineet sähköpyörää. Mies kulkee sillä nyt kahdeksan kilometrin työmatkan, Miia Punkkinen kertoo.

Uutiset: Entinen Budapestin-suurlähettiläs Pertti Torstila Suomen Nato-jäsenyydestä: "Sitä eivät päätä Unkari tai Unkarin kokoiset maat".

Kulttuuri: Raju uupumus sysäsi nuoren yrittäjän alalle, josta hän ei ollut osannut edes unelmoida. Menestystä hakeva Marika Mustasilta haluaa olla murtamassa köyhä taiteilija -asetelmaa ja vähät välittää vähättelijöistä.

Downin syndrooma: Väinö tuli Anna ja Roope Mikkosen perheeseen ja näytti, että elämä on tässä ja nyt. Yllätyksenä tullut Down-diagnoosi väistyi, kun lääkäri kertoi leukemiasta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!