Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Spotti -teatteripäivien ohjelma Riihimäellä on julkistettu – Prinsessa Pikkiriikki ja kaksi muuta edustavat kotikenttää

Prinsessa Pikkiriikkija kaksi muuta esitystä Riihimäen Nuorisoteatterista edustaa kotikaupunkia Spotti –tapahtumassa 14.–15.5.2022.

Lasten ja nuorten teatteripäivien ohjelma julkistettiin tiistaina.

RNT:stä lavalla nähdään myös Runar ja Kyllikki ja Saapasjalkakissa -näytelmät.

Riihimäelle on tulossa ryhmiä Nutturlan Makasiiniteatterista Nousiaisista, Sirpaleteatterista Hämeenlinnasta, Mäntyharjun Nuorisoteatterista, Soivista Musikanteista Vantaalta, Narrin näyttämön teatteriryhmä Viihdyttäjistä Helsingistä, Lapuan taidekoulusta ja Teatteriryhmä Timoteistä Lahdesta.

Ohjelmiston valinnut Suomen Harrastajateatteriliitontoiminnanjohtaja Sanna Saarela iloitsee Spotti-festivaaleista jo etukäteen.

– Hakijoiden joukosta löytyi varjoteatteria, perinteisiä satuja, omia tekstejä ja kunnianhimoisia kokeiluja. Ohjelmisto on siis monipuolinen ja jokaiselle löytyy jotakin, hän kuvaili tiedotteessa.

Spotti-raadissa nähdään riihimäkeläinen ohjaaja, näyttelijä ja käsikirjoittaja Niina Lahtinen, näyttelijä Jaana Saarinen, stand up -koomikko, teatteriopettaja Heikki Vilja ja ohjaaja Mikko Kaukolampi.

Raati antaa palautteen joka esityksestä. Päätösjuhlassa on ensimmäistä kertaa myös rahapalkinto.

Lipunmyynti alkaa 14.4. NetTicketissä.