Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Paine Hesburgerin Venäjän-liiketoiminnan suhteen kasvaa – nyt kommentoi Hesburgerin Heikki kysymystä, milloin yhtiö poistuu maasta

Koska Hesburger on lähdössä Venäjältä? Tämä kysymys on esitetty yhtiön pomolle Heikki Salmelalle useampaan otteeseen viime viikkojen aikana. Viimeksi asia nousi tuoreeltaan esille Twitterissä, jossa myös Salmela itse otti keskusteluihin osaa.

Näin Salmela kommentoi asiaa Etelä-Suomen Medialle.

– Teemme kaikkemme jotta pääsemme nopeasti päätökseen, mutta tällä hetkellä ei ole vielä kommentoitavaa, toivotaan lähiaikoina olevan, Salmela sanoo.

Hesburger julkaisi viimeksi maaliskuun alussa tiedotteen, jossa kertoo lähtevänsä Venäjältä ja Valko-Venäjältä. Tuolloin yhtiö myönsi sen, että prosessi on edennyt hitaammin kuin oli suunnitelmissa.

– Alkuperäistä hitaampi aikataulu on johtunut siitä, että meidän on ollut huomioitava paikallisen henkilökunnan turvallisuus, jos suljemme ravintolat ilman neuvottelua. Olemme seuranneet myös huolestuneena keskustelua kansallistamisesta, kommentoi tuolloin yhtiön toimitusjohtaja Kari Salmela Hesburgerin tiedotteessa.

Hesburgerilla on ollut Venäjällä 38 ravintolaa ja Valko-Venäjällä neljä ravintolaa.