Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pohditko Ukrainaa ja haluatko puhua siitä? – Hausjärven kirjaston keskustelusarjassa asioita puidaan rennosti kahvipöydässä

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa on tuonut puheenaiheen, joka pyörii mielessä päivin ja öin.

Hausjärven kirjasto aloittaa torstaina 10.3. ilmaisen keskustelusarjan niille, jotka haluavat puhua maailman tilanteesta.

Tarkoitus on istahtaa yhteiseen kahvipöytään ja jutella vapaasti.

10.3. kello 14–16 puidaan tunnelmia ja tunteita Ukrainan sodasta. Asiantuntijana on vs. diakoniatyöntekijä Päivi Kantonen Hausjärven seurakunnasta.

Torstaina 17.3. klo 14–16 kirjastonjohtaja Anu Ylimäen aiheena on "Misinformaatio ja disinformaatio vaikuttamisen keinoina".

Perjantaina 25.3. klo 10–12 puhutaan kuntien varautumisesta kriisitilanteessa. Asiasta kertoo kunnanjohtaja Pekka Määttänen.

Perjantaina 1.4. klo 13–15 teema pn "Varautumistaidot ja niiden opiskelu", asiantuntijana on Pirkko Lokinperä. Hän on Naisten valmiusliiton Hämeen alueneuvottelukunnan puheenjohtaja.

Perjantaina 8.4. klo 10–12 pohditaan henkistä kriisinkestävyyttä. Paikalla ovat kriisityöntekijät Samu Laaksonen ja Taina Palmroos Kriisikeskus Hymisestä.

Hausjärven kirjasto on Sykärintorilla Oitissa.