Riihimäen päihde- ja mielenterveysneuvottelukunta aloitti toimintansa uudelleen – tavoite on saada toiminta vakiintumaan

Riihimäellä järjestäytyi uudelleen päihde- ja mielenterveysneuvottelukunta pienen tauon jälkeen kaupunginvaltuuston päätöksen mukaisesti. Tämä koko Suomessakin ainutlaatuinen vaikuttamistoimielin koostuu poliittisista päättäjistä, virkamiehistä, kokemusasiantuntijoista ja järjestöjen edustajista. Neuvottelukunnan tavoitteena on osaltaan parantaa päihde- ja mielenterveyspalveluita Riihimäellä.

Päihde- ja mielenterveysneuvottelukunnan toimikausi päättyy nykyisellään toistaiseksi vuoden 2022 lopussa, mutta tavoitteena on sovittaa sen toiminta yhteen tulevan hyvinvointialueen toimintojen kanssa.

– Suurin tavoite neuvottelukunnalle tämän vuoden aikana on saada toiminta vakiintumaan yhteistyössä kaupungin ja vuonna 2023 aloittavan hyvinvointialueen kanssa, toteaa neuvottelukunnan puheenjohtajaksi valittu Juha Hiltunen kaupungin tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut