Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Useasti palkittu Päivi Kettunen pitää Mieheni vaimo -sarjaa yhtenä tärkeimmistä töistään – "Saatoin sukeltaa syvälle tarinan maailmaan"

Kulttuuri: Lapsena Päivi Kettunen, 44, ei osannut edes ajatella, että sellaista ammattia kuin elokuvaaja on edes olemassa. Nyt hän on yksi ensimmäisistä naisjäsenistä Suomen Elokuvaajien Yhdistys F.S.C. ry:ssä ja palkittu useista töistään.

Kettunen pitää kahdeksanosaista Mieheni vaimo -sarjaa yhtenä tähän mennessä tärkeimmistä töistään.

– Sarjassa on kahdeksan pitkää osaa. Koska tarinan kaari on pidempi kuin aiemmissa töissä ja kuvauspäiviäkin oli sen vuoksi aiempaa enemmän, saatoin sukeltaa syvälle tarinan maailmaan ja viipyillä siellä, hän sanoo.

Kuolema: Sairaaloiden kylmiöissä on vainajia, joiden hautaaminen ei etene omaisten vuoksi.

Terveys: Aivohalvausoireiden kohdalla ei saa viivytellä, vaan on soitettava heti 112:een. Mitä nopeammin hoitoon päästään, sitä suurempi höyty siitä saadaan. Suurin osa aivoinfarkteista voidaan hoitaa keskussairaalassa liuotushoidolla, mutta vakavasti sairastuneiden kohdalla voi olla syytä harkita suoraan yliopistosairaalahoitoa.

Tv-sarjat: Hämeenlinnassa on yksi Pohjoismaiden moderneimmista vankiloista. Uusi tv-sarja näyttää, millaista naisvankien arki siellä on.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Aamupostin tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Aamupostin verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!