Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riihimäellä huumerattijuopumuksia – toinen pysäytetyistä jäänyt vuoden sisään kiinni kortitta ajamisesta jo lähes 50 kertaa

Riihimäellä jäi kiinni kaksi huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillutta henkilöä keskiviikkoillan ja torstain vastaisen yön aikana, Hämeen poliisi kertoo.

Keskiviikkona illalla ennen kello yhtätoista partio pysäytti Uranuksenkadulla henkilöauton, jota kuljetti 52-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Poliisin mukaan kyseessä oli jo 46. kerta vuoden sisällä, kun mies syyllistyi kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lisäksi miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja autossa oli anastetut rekisterikilvet kiinni. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Torstain vastaisena yönä puoli kolmen aikaan partio pysäytti puolestaan Saturnuksenkadulla henkilöauton, jota kuljetti 20-vuotias mies. Alkometriin hän puhalsi nollatuloksen, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Autosta löytyi huumausaineita ja niiden käyttöön liittyvää rekvisiittaa.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä huumausainerikoksesta.