Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyvinkään osallistuvan budjetoinnin ehdotusvaihe alkaa – "Toivottavasti saamme paljon toteuttamiskelpoisia ideoita"

Hyvinkääläiset pääsevät jälleen ideoimaan ja ehdottamaan omia kohteitaan, kun Hyvinkään kaupungin osallistuvan budjetoinnin ehdotusvaihe käynnistyy keskiviikkona 10. helmikuuta, kaupunki tiedottaa.

Tiedotteen mukaan kaupungin sivuille avautuu keskiviikkona linkki, jonka kautta omia ehdotuksiaan voi tehdä helmikuun loppuun asti.

– Toivottavasti saamme paljon toteuttamiskelpoisia ideoita ja ehdotuksia, toteaa kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Simo Varjonen tiedotteessa.

Ehdotusajan päätyttyä kaupunki käy läpi kaikki ajoissa saapuneet ehdotukset ja varmistaa, että ehdotukset täyttävät ennalta määritellyt arviointikriteerit. Mikäli ehdotus täyttää kriteerit, laaditaan sen toteuttamiselle alustava kustannusarvio.

Hyvinkään kaupunki toteuttaa osallistuvan budjetoinnin nyt kolmatta kertaa. Tänä vuona sille on varattu 20 000 euroa.

Kun ehdotuksille on saatu alustavat hintalaput, otetaan ne mukaan kaikille kuntalaisille avoimeen äänestykseen. Äänestys valituista kohteista käynnistyy 1. toukokuuta.